Υαλουρονικό Οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι απόλυτα συμβατό με τον οργανισμό. Η παρασκευή του γίνεται συνθετικά και όχι από την επεξεργασία ζωϊκών προϊόντων ενώ στο εμπόριο κυκλοφορεί υπό την μορφή γέλης (gel). Πρόκειται για ένα δομικό συστατικό του δέρματος που ενώ μεν η ύπαρξή του είναι φυσιολογική σε όλους μας, η παρουσία του δε μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Ποια είναι η διαδικασία ?
Πρόκειται για ένα υλικό που ενίεται αμέσως του δέρματος με λεπτότατες βελόνες με σκοπό να εξαφανίσει τις λεπτές ή τις βαθιές ρυτίδες της επιφάνειας του δέρματος καθώς και να βελτιώσει τις ρινοπαρειακές αύλακες, τα ζυγωματικά (μήλα), τον όγκο των χειλιών, τις ατροφίες ή την εμφάνιση των ουλών. Δεν απαιτούνται τεστ ευαισθησίας ενώ η όλη διαδικασία δεν επιφέρει σχεδόν καθόλου πόνο χάρη στην χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας. Η εφαρμογή της θεραπείας αυτής γίνεται εύκολα μέσα σε 30 λεπτά και τα αποτελέσματά της είναι άμεσα – απαλότερη και πιο νεανική εμφάνιση του προσώπου σε λίγο χρόνο και με μεγάλη ασφάλεια.
Η σωστή θεραπεία για ΕΣΑΣ !
Με την βοήθεια του προσωπικού σας γιατρού θα καθοριστεί το πρωτόκολλο τις θεραπείας που αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες, με βάση πάντα την ηλικία, την γενετική κατάσταση του δέρματος αλλά και το βάθος των ρυτίδων του δέρματός σας. Είναι εξίσου σημαντικό να εντοπιστούν οι περιοχές του προσώπου σας στις οποίες μπορεί να εφαρμοσθεί η θεραπεία όπως και να συζητήσετε με τον γιατρό σας τι ακριβώς περιμένετε μετά από κάθε εμφύτευση.

Πολυγαλακτικό Οξύ (SCULPTRA – NEW FILL)

Ένας φυσικός ενεργοποιητής κολλαγόνου, υλικό το οποίο χρησιμοποιείται και για την κατασκευή των απορροφήσιμων ραμμάτων.

Ποια είναι η διαδικασία ?
Το υλικό αυτό ενίεται στο δέρμα βαθύτερα στον υποδόριο ιστό με λεπτές βελόνες, με την χρήση τοπικής κρέμας. Και σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτούνται τεστ ευαισθησίας. Για την εφαρμογή της θεραπείας χρειάζονται 3 – 4 συνεδρίες και το αποτέλεσμα επέρχεται σταδιακά. Τέλος, το υλικό μετά την τοποθέτησή του απορροφάται σιγά σιγά από τον οργανισμό και αποδομείται μέσα σε διάστημα αρκετών μηνών (12 – 15).