Ανάπλαση - Φωτοανάπλαση προσώπου

Πολλές φορές, καταφεύγουμε σε μεθόδους ανάπλασης του δέρματος, καθώς στόχος μας είναι η προσωπική ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση χάρη στην υγιή και λαμπερή εμφάνιση που αποδίδεται σε αυτό.

Σύγχρονες μέθοδοι εγγυώνται το δέρμα που ονειρεύεστε

Έτσι, σε περιπτώσεις ρυτίδων, ουλών και γενικότερα ανανέωσης του δέρματος χρησιμοποιούνται τα εκσυγχρονισμένα μέσα που διατίθενται στις μέρες μας. Στα μέσα αυτά περιλαμβάνεται η χρήση των επεμβατικών υπερπαλμικών LASER ανάπλασης του δέρματος (του Erbium: YAG Laser 2940nm ή CO2 Laser 10600nm), των νέων ελάχιστα επεμβατικών Fractional CO2 Laser 10600nm και των μη επεμβατικών IPL 590-1550nm και Nd:YAG 1064nm Laser.

Οι μέθοδοι που προαναφέρθηκαν εξασφαλίζουν υψηλότερη αποτελεσματικότητα, μικρότερο έως μηδενικό χρόνο ανάρρωσης (ανάλογα τον τύπο Laser) και μεγαλύτερο έλεγχο, ασφάλεια και ακρίβεια κατά την διάρκεια της επέμβασης ενώ εγγυώνται ελάχιστο έως καθόλου πόνο. Το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται είναι η λείανση έως εξαφάνιση των ουλών, βελτίωση των ρυτίδων ενώ πραγματοποιείται ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος.

Επίσης, εμφυτεύματα, μικροδερμοαπόξεση, χημικά peelings, λιποπροσθετική, κρυοχειρουργική θεραπεία (χηλοειδή), δερματοχειρουργική αφαίρεση μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά και ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και των ουλών, με σκοπό πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.